ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πώς μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δύο μεθόδους:

  • Online παραγγελία: Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέξτε τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε και ακολουθήστε την εύκολη, βήμα προς βήμα διαδικασία έως την ολοκλήρωσή της.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: Εναλλακτικά, καλέστε μας στο 22 2223 99 και δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελιά μου;

  • Σε σημείο παράδοσης της ACS COURIER ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ
  • Από πόρτα σε πόρτα, στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, είτε κατοίκον ή της εργασίας σας

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πως μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν ή ολόκληρη την παραγγελία μου;

Εάν θέλετε να επιστρέψεις κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχετε παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η Innovaxes Ltd έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εφόσον τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, ενώ η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο τρόπο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης χρειάζεται να δηλωθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω email τον λογαριασμό στον οποίο θα θέλατε να γίνει η επιστροφή των χρημάτων σας.

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάτε να ενημερώνεται την εταιρεία για την πρόθεσή σας (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να διατηρείτε το νόμιμο παραστατικό πληρωμής (απόδειξη ή τιμολόγιο) για να πιστοποιηθεί η αγορά σας. 

Κάνετε επιστροφή χρημάτων;

Έπειτα από την εξέταση του αιτήματός σας για επιστροφή του προϊόντος που επιθυμείτε και για επιστροφή χρημάτων, το αρμόδιο τμήμα της Innovaxes Ltd, θα επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας πλην των μεταφορικών εξόδων εφόσον τα προϊόντα δεν ήταν ελαττωματικά. Αν υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν της παραγγελίας σας, τότε το ποσό της επιστροφής θα περιλαμβάνει και το ποσό των μεταφορικών εξόδων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο customersupport@innovxes.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ: (link)  ή κατευθείαν στην διεύθυνση customersupport@innovxes.com καταχωρώντας τα πλήρη στοιχεία σας.

Σε περίπτωση ηλεκτρονικής επικοινωνίας το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτημά σας εντός 48 ωρών.